Οι… πρώην που επιζητούν… εκδίκηση!

Την αρνητική παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός όταν τίθεται αντιμέτωπος με πρώην ποδοσφαιριστές του θέλουν να αξιοποιήσουν στον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο, για να «φτιάξουν» ακόμη περισσότερο τους οπαδούς τους…

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» αγωνίζονται τέσσερις πρώην ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» και συγκεκριμένα οι Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Νίνης και Σπυρόπουλος. Ο πρώτος δεν θα αγωνιστεί, καθώς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Οι Σαλπιγγίδης, Νίνης και Σπυρόπουλος όμως, έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν και εφόσον επιλεγούν από τον προπονητή τους, θα αποτελέσουν τον… υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο για την «πράσινη» εστία.

Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός έχει πληγεί πάρα πολλές φορές από πρώην παίκτες του, σε όλες τις διοργανώσεις. Στον ΠΑΟΚ το εντόπισαν και έχουν αρχίσει να το αναδεικνύουν, πιστεύοντας πως μπορούν να επηρεάσουν θετικά τους οπαδούς τους και αρνητικά τον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του.

Κατά τα άλλα, οι ετοιμασίες, ιδιαίτερα των οπαδών, συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Οι σύνδεσμοι βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τα μέλη τους για τη διανομή των εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, με κοινή τους ανακοίνωση οι σύνδεσμοι ενημερώνουν για τον τρόπο διάθεσης και τις εκδρομές που έχουν οργανωθεί:

«Ο Πανελλήνιος Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών ενημερώνει τα μέλη του ότι από την Τετάρτη 23 ως και την Παρασκευή 25 Απριλίου και ώρα 6-10 μμ θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον τελικό κυπέλλου. Προτεραιότητα στα εισιτήρια έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Συνδέσμου, ενώ ένας αριθμός εισιτηρίων θα διατεθεί και σε μη μέλη. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά, μόνο στα γραφεία μας, Πειραιώς 4 (Π.Τσαλδάρη) στην Ομόνοια. Λόγω της τεράστιας ζήτησης, είναι αδύνατο να απαντάμε σε τηλέφωνα, μηνύματα και email, οπότε μην μπαίνετε καν στον κόπο.

Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΕΥΟΣΜΟΥ LEMMY-ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΟ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΝΗΝΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΠΡΩΙ 11-2 ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6-11.ΙΚΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 19:00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23:00

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιόκαστρου σας ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον τελικό κυπέλλου Π.Α.Ο.Κ.- παναθηναϊκός στις 26/4, πληροφορίες ΜΟΝΟ από τα γραφεία του συνδέσμου μας Κομνηνών 56 καθημερινά από τις 20:00

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ Ο Σύνδεσμος θα λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Τετάρτη από τις 12:30 για την ομαλότερη οργάνωση της εκδρομής. Παρακαλούνται τα μέλη να προσέλθουν εγκαίρως για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Απαραίτητα για τους κατόχους διαρκείας, φωτοτυπία η ταυτότητα και για εγγραφή 30€.

ΤΟ CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ. ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΟΣ META ΤΙΣ 17:00

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ διοργανώνει οδική εκδρομή στην Αθήνα, για να τον τελικό κυπέλλου (Σάββατο 26/4/2014, ΟΑΚΑ) Πληροφορίες για την συμμετοχή, καθημερινά μετά τις 19:00, στα γραφεία του συνδέσμου και στα τηλ. 6906078900 και 6980081701

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!(ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ) ΟΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΘΥΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ 4

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ 1992 διοργανώνει εκδρομή για τον τελικό. Εγγραφές καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου (Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 39) μετά της 8 .Προκαταβολή 30 ευρώ μέχρι την ΤΡΙΤΗ

TO CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ CLUB Παρθενίου Βαρδάκα Α΄Πάροδος..ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ “ΜΠΕΛΛΟΣ” 1963 ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.

Ο ΣΦ Π.Α.Ο.Κ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ…ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 διοργανώνει μεγάλη εκδρομή για τον τελικό του κυπέλου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. 90 λεπτά διαδικαστικού χαρακτήρα έμειναν για να σηκώσουμε το τρόπαιο και κατεβαίνουμε αποφασισμένοι να το πανηγυρίσουμε το Γαμημένο μέσα στην Αθήνα. Πληροφορίες και εγγραφές μόνο στα γραφεία του συνδέσμου (Π.Π. Γερμανού 39), από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη τις ώρες 17:00 – 22:00. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΩΡΕΣ : 19:00 – 22:00.

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πανοράματος οργανώνει εκδρομή για τον τελικό. Εγγραφές ΜΟΝΟ από το σύνδεσμο ο οποίος είναι ανοιχτός κάθε μέρα.

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΝΗΝΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΠΡΩΙ 11-2 ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6-11.

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ ΕΝΗΝΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ1 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΠΡΩΙ 11-2 ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6-11.

PAOK CLUB DRAMA ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
ΕΝΗΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 17 (ΕΝΑΝΤΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΟΤΕ) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 19:00.ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ.

Ο Σ.Φ ΠΑΟΚ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ Διοργανώνει εκδρομή για τον τελικό της 26ης Απριλίου. Εγγραφές καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου μετά τις 21.00.Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας να το έχουν απαραίτητα μαζί τους…..ΠΛ.2311.281.490

Οι κάτοχοι διαρκείας που επιθυμούν να έρθουν στην εκδρομή,
να φέρουν τα διαρκείας στα γραφεία του Σ.Φ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Α Μ Ε Σ Α !!! Ώρες λειτουργίας 20:00-23:00 καθημερινά. (όσοι δεν έχουν διαρκείας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και αυτοί)

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Βέροιας διοργανώνει εκδρομή στην χαβούζα 26/4 για τον τελικό κυπέλλου με τον βάζελο. Εγγραφές καθημερινά ΜΟΝΟ στα γραφεία του συνδέσμου έως την Τετάρτη.

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΞΑΝΘΗΣ διοργανώνει εκδρομή για τον τελικό με τον πράσινο λαγό. Πληροφορίες καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου μετά τις 8 το βράδυ

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΟΠΑΝΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 19:00».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα