Ολική επαναφορά για Γιώργο Σπανό!

Ολική επαναφορά για τον μεγαλομέτοχο του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό, ο οποίος την Τετάρτη (16/4) αποφυλακίστηκε και την Πέμπτη (17/4) εμφανίστηκε στην προπόνηση της ομάδας και μίλησε στους ποδοσφαιριστές!

Ο ισχυρός άνδρας του περιστεριώτικου συλλόγου ευχαρίστησε τους παίκτες για τη στήριξή τους και τους είπε ότι όλοι μαζί, θα είναι ακόμη πιο δυνατοί στο μέλλον, θέτοντας ως στόχο την πρωτιά στα play off. Η παρουσία του κ. Σπανού ανέβασε ψυχολογικά το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ τα λόγια του, ότι βρισκόταν και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας, προκάλεσαν τον ενθουσιασμό σε παίκτες και τεχνικό τιμ…

«Θέλω πρώτα απ’ όλα, να ευχηθώ σε όλους καλή Ανάσταση και καλές γιορτές. Να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, γιατί μας περιμένει μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων. Θα χρειαστείτε όλοι σε αυτή την προσπάθεια και στόχος μας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Είμαστε μεγάλη ομάδα και μπορούμε στο τέλος της χρονιάς να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να κάνουμε τους φιλάθλους μας υπερήφανους. Η ομάδα πέρασε από μεγάλες δυσκολίες, αλλά έδειξε μεγάλη συσπείρωση και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Ξέρω ποιους ποδοσφαιριστές έχω, ποιον προπονητή και ποιους συνεργάτες. Ήμουν πάντα δίπλα στην ομάδα. Τώρα θα είμαστε μαζί και ακόμη πιο δυνατοί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα