Οπαδός της Λέστερ πόνταρε 5 λίρες και κέρδισε… 33.000!

Τι είναι πέντε λίρες για ποντάρισμα μίας ολόκληρης σεζόν; Πολύ δε περισσότερο, όταν η απόδοση δίνει… 5.000 φορές τα λεφτά σου; Ένας οπαδός της Λέστερ δεν το σκέφτηκε και πολύ. Πόνταρε για… χαβαλέ 5 λίρες στο να κατακτήσει η ομάδα του τον τίτλο. Και εκείνη τον… πλήρωσε για την πίστη του.

Ο Κέβαλ Νέικσιρ δεν είχε την έμπνευση. Είχε την… τρέλα για την ομάδα του, αλλά και τη λογική να ποντάρει ένα μικρό ποσό. Φανταστείτε την ψυχολογία του βλέποντας τον Κλαούντιο Ρανιέρι, τον Τζέιμς Βάρντι και τους υπόλοιπους «θαυματοποιούς», να ξεκινούν δυνατά, να επιμένουν και να σηκώνουν κούπα, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Premier League.

Ο οπαδός της Λέστερ κέρδισε ακριβώς 33.333 λίρες, με μόλις πέντε λίρες ποντάρισμα. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι ο Βρετανός βρισκόταν στον… αέρα για τη Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς είχε προγραμματίσει από νωρίς ταξίδι διακοπών με την οικογένειά του. Όπως εξήγησε ο ίδιος, είχε… σκεφτεί πως αν η Λέστερ κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα το κάνει την τελευταία αγωνιστική, ως είθισται στην Αγγλία.

Οι «αλεπούδες» του Κλαούντιο Ρανιέρι όμως, βιάζονταν και το πέτυχαν τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν! Ο Κέβαλ Νέικσιρ έπαθε… πλάκα, διότι δεν βρισκόταν στο παιχνίδι που έκρινε τον τίτλο, ενώ όταν προσγειώθηκε στο μεσοσταθμό, βρήκε δορυφορική τηλεόραση και παρακολούθησε το ματς της Τότεναμ με την Τσέλσι. Στο γκολ της ισοφάρισης των «μπλε» του Λονδίνου, έγινε… χαμός!

Το ακόμη… χειρότερο, είναι ότι το ταξίδι στη Φλόριντα, είχε πληρωθεί από… τα κέρδη του πονταρίσματος στη Λέστερ! «Δεν έχουμε ξαναδεί τόση μεγάλη αυτοπεποίθηση σε παίκτη. Όχι μόνο πόνταρε υπέρ της Λέστερ, αλλά υποθήκευσε τα προσδοκώμενα κέρδη, κλείνοντας ταξίδι διακοπών», δήλωσε ο εκπρόσωπος της στοιχηματικής εταιρείας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα