«Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα»  ο Ηρακλής!

Ως γνωστόν, ο Σπύρος Παπαθανασάκης ανέβασε τον Ηρακλή στη Super League με στόχο να τον καθιερώσει στην πρώτη κατηγορία και σε βάθος χρόνου να τη μετατρέψει στην κορυφαία ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο από τον πρώτο του χρόνο κατάλαβε πως χωρίς επιπλέον χορηγούς και δεν μπορεί να σταθεί όπως επιθυμεί. Κι επειδή δεν τον ενδιαφέρει ένας Ηρακλής που θα μάχεται για την παραμονή, βρίσκεται εδώ και μήνες σε αναζήτηση είτε δυνατού συμπαίκτη είτε νέου ιδιοκτήτη.

Εδώ και κάποιες μέρες, ο Παπαθανασάκης έχει δεχθεί κρούση από την ιταλική εταιρία μάρκετινγκ «FM Communication Group» με τον εκπρόσωπό της, Φάντιο Μοντεκάλβο, να ζητά πληροφορίες προκειμένου να ανάψει το «πράσινο φως» στους ιδιοκτήτες προκειμένου να καταθέσουν την πρότασή τους στη διοίκηση του Ηρακλή.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, σίγουρα θα είναι ανάσα για τον Ηρακλή, που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα με τον ιδιοκτήτη του να παραδέχεται πως δεν μπορεί να υλοποιήσει το όραμα που είχε στο μυαλό του όταν αναλάμβανε.  Το ενδιαφέρον, πάντως, είναι θερμό, αλλιώς δεν εξηγείται το ότι ο Μοντεκάλβο ενδιαφέρθηκε να φωτογραφηθεί με χαμόγελο στα γραφεία του Ηρακλή και να αναρτήσει με νόημα τη φωτό στο ίντερνετ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα