Ο Βιλανάκης «κόπηκε» λόγω… οπαδικών φρονημάτων!

Οπαδικά κριτήρια… θέτει πλέον η διοίκηση του Άρη, η οποία αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Βιλανάκη, μετά από πιέσεις που δέχθηκε από μερίδα των οπαδών της ομάδας!

Στην Ελλάδα του 2014, η οποία ταλανίζεται από κάθε μορφής συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος αποφάσισε να παραπέμψει και να στιγματίσει με δημόσια δήλωση του προπονητή του, έναν νεαρό παίκτη, επειδή κατά το παρελθόν, είχε «ανεβάσει» σε γνωστό site κοινωνικής δικτύωσης αρνητικά σχόλια κατά της ομάδας! Με άλλα λόγια, ο Άγγελος Βιλανάκης, ανιψιός του συνονόματου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Skoda Ξάνθης, απομακρύνθηκε από τον Άρη, διότι υποστήριζε… άλλη ομάδα!

Το απαράδεκτο της όλης ιστορίας με τον Άγγελο Βιλανάκη ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο, με τη δημόσια δήλωση του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος επιφορτίστηκε με την αποστολή να ενημερώσει για την απόφαση τον κόσμο. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δεν αρκέστηκε σε μία απλή ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τον Άγγελο Βιλανάκη, αλλά προχώρησε στη δημόσια διαπόμπευση του νεαρού, μιλώντας για υστέρημα σε κοινωνικό και ηθικό επίπεδο, σε σχέση με τις αξίες που διέπουν τον Άρη ως ομάδα!

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη:
«Ο Άγγελος Βιλανάκης που συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας τις τρεις τελευταίες εβδομάδες περίπου, δεν θα συνεχίσει μαζί μας. Στην οικογένεια του Άρη επαναπροσδιορίζουμε –ως προϋπόθεση για να είναι υποψήφιος ένας ποδοσφαιριστής να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας- όχι μόνο το αγωνιστικό προφίλ του κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά τα κοινωνικά και ηθικά χαρακτηριστικά του σε σχέση με τις αρχές που διέπουν την οικογένεια του Άρη. Ο Άγγελος Βιλανάκης διέθετε μεγάλο μέρος των αγωνιστικών ικανοτήτων που απαιτούνταν για να ενταχθεί στην ομάδα μας, διαπιστώθηκε όμως πως υστερούσε στο πεδίο των κοινωνικών και ηθικών αρχών της οικογένειας του Άρη. Μπορεί να βρει τον δρόμο του σε άλλη ομάδα και να κάνει την καριέρα που επιθυμεί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα