Ο Γκέτσε «στρώνει κόκκινο χαλί» στον Μάρκο Ρόις!

Κόκκινο χαλί… για την έλευση του Μάρκο Ρόις στην Μπάγερν Μονάχου στρώνει με δηλώσεις του ο Μάριο Γκέτσε, ο οποίος θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι «βαυαροί» έχουν βρει τον τρόπο να αποδυναμώνουν τη βασική ανταγωνίστριά τους για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Γερμανίας, ενισχύοντας παράλληλα το δικό τους ρόστερ με παγκοσμίου κλάσης ποδοσφαιριστές. Μετά την αγορά του Μάριο Γκέτσε και την απόκτηση, ως ελεύθερου, του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν Μονάχου φέρεται να έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο και τον Μάρκο Ρόις.

Ο διεθνής μέσος έχει συμβόλαιο με την Μπορούσια μέχρι το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο υπάρχει ειδική ρήτρα 25 εκατομμυρίων, μέσω της οποίας μπορεί να κερδίσει την ελευθερία του. Η δήλωση του Μάριο Γκέτσε, ότι θα επιθυμούσε σφόδρα να αγωνιστεί ξανά στην ίδια ενδεκάδα με τον Μάρκο Ρόις, ενίσχυσε το σενάριο μεταγραφής του στην Μπάγερν Μονάχου. Ο διεθνής Γερμανός αρνήθηκε πρόσφατα να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την υπογραφή νέου συμβολαίου, αναδεικνύοντας την πρόθεσή του να αλλάξει περιβάλλον.

Για τον Ρόις υπάρχει έντονο ενδιαφέρον τόσο από αγγλικές ομάδες, όσο και από ισπανικές, γεγονός που καθιστά την περίπτωσή του ιδιαιτέρως δύσκολη. Με δεδομένη τη ρήτρα των 25 εκατομμυρίων ευρώ, το μέλλον του εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο και από τον τρόπο που θα τον προσεγγίσουν οι επίδοξοι «μνηστήρες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα