Ο Καβάνι ζήτησε να φύγει από την Παρί!

Θέμα μεταγραφής έθεσε ευθέως στη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν ο Έντινσον Καβάνι, καθώς θεωρεί εαυτόν παραγκωνισμένο και στη σκιά του – κατά γενική ομολογία σπουδαίου – Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός έριξε «βόμβα» στην ομάδα του Παρισιού, η οποία, στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, καλείται να ξεπεράσει μία δύσκολη κρίση στο εσωτερικό της και πιθανότατα, να αναζητήσει έναν επιθετικό υψηλού επιπέδου, προκειμένου να αναπληρώσει το κενό που θα δημιουργήσει η ενδεχόμενη μεταγραφή του Καβάνι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν από την πλευρά της ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή να παραμείνει στο ρόστερ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, καθώς περιλαμβάνεται στο βασικό σχεδιασμό της ομάδας για την τρέχουσα περίοδο. Ο ίδιος δεν δεσμεύτηκε, διότι έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τους «μνηστήρες». Στην Αγγλία ακούγεται πως έχει δεχθεί ήδη προσέγγιση τόσο από την Άρσεναλ, όσο και από τη Λίβερπουλ. Το καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι, οι οποίες ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Ρανταμέλ Φαλκάο και τον Ντιέγκο Κόστα αντίστοιχα.

Το κόστος μεταγραφής του Καβάνι υπολογίζεται στα 70 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία οι δύο αγγλικοί σύλλογο είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν. Στη Γαλλία, πάντως, έχουν ήδη αρχίσει να… προετοιμάζουν το έδαφος, γράφοντας πως ο Ουρουγουανός πετυχαίνει ένα γκολ ανά τρία παιχνίδια στην Παρί, σε αντίθεση με τη Νάπολι, στην οποία σκόραρε σχεδόν σε κάθε ματς!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα