Ο «μάγος» Φερούζ στον ΟΦΗ!

Σε ηλικία μόλις 10 ετών εντάχθηκε στην ακαδημία της Σέλτικ. Στα 16 του πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι και στα 18 του καλείται να αποδείξει το πόσο μεγάλο ταλέντο είναι, με τη φανέλα του ΟΦΗ!

Η ομάδα της Κρήτης απέκτησε, με τη μορφή δανεισμού, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια το βρετανικό ποδόσφαιρο. Ο 18άχρονος επιθετικός της Τσέλσι, Ισλάμ Φαρούζ, θα αγωνίζεται για έναν χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα του Ομίλου και θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το μεγάλο του ταλέντο, σε πραγματικές συνθήκες μίας ανταγωνιστικής διοργάνωσης. Ο Φερούζ παραχωρήθηκε από τους «μπλε» του Λονδίνου, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να εξελιχθεί. Ο 18άχρονος παίκτης ταξίδεψε στην Κρήτη και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και από την Τρίτη θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους νέους συμπαίκτες του.

Ο Φερούζ ανακαλύφθηκε σε ηλικία μόλις 10 ετών και εντάχθηκε στην ακαδημία της Σέλτικ. Από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερο και για το λόγο αυτό απασχόλησε από νωρίς σχεδόν όλους τους μεγάλους αγγλικούς συλλόγους. Τον Σεπτέμβριο του 2011, σε ηλικία μόλις 16 ετών, πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι. Τον Ιανουάριο του 2014 υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Λονδρέζους και συμφώνησε να αγωνιστεί δανεικός για ένα διάστημα, ώστε να αξιολογηθεί η εξέλιξή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα