Ο Μουρίνιο θέλει να… διαλύσει την Ατλέτικο!

Ο αποκλεισμός της Τσέλσι από την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην ημιτελική φάση του Champions League, φαίνεται πως πλήγωσε σε μεγάλο βαθμό τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έχει ξεκινήσει μία διαδικασία… διάλυσης της πρωταθλήτριας Ισπανίας και φιναλίστ του άλλοτε κυπέλλου πρωταθλητριών!

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκίνησε με τον Ντιέγκο Κόστα, συνέχισε με τον Φελίπε Λούις και πλέον έχει βάλει στο στόχαστρό του τον «βράχο» της αμυντικής γραμμής του Ντιέγκο Σιμεόνε, τον διεθνή στόπερ Ντιέγκο Γκοντίν! Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής αποτελεί τον παίκτη – κλειδί στην αμυντική λειτουργία της Ατλέτικο Μαδρίτης. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2018 και ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί να πάρει μεταγραφή.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μίας μεταγραφικής περιόδου, πολλά αλλάζουν. Σύμφωνα με αναφορές στην Ισπανία, η Ατλέτικο έχει δύο προσφορές για τον Ουρουγουανό αμυντικό. Η μία προέρχεται από γερμανική ομάδα (πιθανότατα την Μπάγερν Μονάχου) και η άλλη από αγγλικό σύλλογο, δηλαδή την Τσέλσι. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η προσφορά των Γερμανών ανέρχεται σε 20 εκατομμύρια ευρώ. Οι Άγγλοι, όμως, προσανατολίζονται να καλύψουν τη ρήτρα εξαγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ήτοι να πληρώσουν τα 36 εκατομμύρια και να προχωρήσουν άμεσα στη μεταγραφή!

Το σίγουρο είναι ότι ο Μουρίνιο επιχειρεί να κάνει επίδειξη δύναμης στον Ντιέγκο Σιμεόνε και την ομάδα του! Ενδεχομένως να έχει βάλει στόχο τη διάλυση ή έστω την αποδυνάμωση της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία του επέφερε μεγάλο πλήγμα στο πρεστίζ του με τον αποκλεισμό από το Champions League. Ήδη έχει πάρει πίσω τον Τιμπό Κουρτουά, παρότι διαθέτει τον Πέτερ Τσεχ στο ρόστερ του, ενώ έχει αγοράσει τους Ντιέγκο Κόστα και Φελίπε Λούις, καλύπτοντας τις ρήτρες τους. Έπεται η συνέχεια με τον Ντιέγκο Γκοντίν…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα