Ο Μουρίνιο θέλει τον Γάλλο Βαράν στην Τσέλσι!

Τον Γάλλο αμυντικό της Ρεάλ, Ραφαέλ Βαράν έχει βάλει στο στόχαστρό του ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ζήτησε από τους Μαδριλένους να τον ενημερώσουν για τις απαιτήσεις τους.

Ο 21άχρονος διεθνής ποδοσφαιριστής αποτελεί μία από τις μεγάλες ελπίδες του γαλλικού ποδοσφαίρου, αλλά στη «βασίλισσα» δεν κατάφερε να κερδίσει μία μόνιμη θέση στην ενδεκάδα του Κάρλο Αντσελότι. Με 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έπαιξε μόλις στο 1/3 των αγώνων της ομάδας του, γεγονός που ενδεχομένως να ανοίγει την πόρτα της παραχώρησής του, αν εμφανιστεί μία πρόταση που θα καλύπτει τις απαιτήσεις των Μαδριλένων.

Σημαντική λεπτομέρεια – συγκυρία, που ενδεχομένως να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, είναι η ανάγκη για εισροή κεφαλαίων που έχει η Ρεάλ, μετά τη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκεζ από τη Μονακό, με το ποσό «μαμούθ» των 90 εκατομμυρίων ευρώ. Οι Μαδριλένοι προσπαθούν να πουλήσουν τον Άνχελ Ντι Μαρία, με ένα ποσό μεταξύ 50 και 60 εκατομμυρίων, ωστόσο ακόμη δεν έχουν βρει μία προσφορά που θα τους λύσει το πρόβλημα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, πάντως, δείχνει να προτιμά λύσεις από την ισπανική αγορά για την Τσέλσι, καθώς ο Βαράν, αν και εφόσον αποκτηθεί, θα είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που μετακομίζει από τη χώρα της Ιβηρικής, στους «μπλε» του Λονδίνου, μετά τους Ντιέγκο Κόστα, Λουίς Φελίπε και Τσεσκ Φάμπρεγκας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα