Ο Νεϊμάρ… άναψε τα αίματα!

Μονοπωλεί ο Νεϊμάρ τα πρωτοσέλιδα μαδριλένικου, κατά πρώτο λόγο, αλλά και καταλανικού Τύπου, την επομένης της πρόκρισης της Μπαρτσελόνα επί της Ατλέτικο Μαδρίτης για το “Copa Del Rey”.

Συγκεκριμένα, τόσο ο καστιγιάνικος Τύπος (Marca και AS) όσο και οι ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο Μαδρίτης, βάλλουν ευθέως κατά της συμπεριφοράς του Βραζιλιάνου άσου της Μπαρτσελόνα.

Ο Νεϊμάρ είναι ίσως στην καλύτερη στιγμή της “μπλαουγκράνα” καριέρας του, ενώ έχει καταφέρει να αναδειχθεί στο μοναδικό ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα που έχει σκοράρει κατά της Ατλέτικο Μαδρίτης, σε τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις.

Όταν ο Χιλ Μανθάνο έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια μετά το πέρας του πρώτου ημιχρόνου, ο Χουανφράν πλησίασε τον Νεϊμάρ. Το ίδιο και ο Φερνάντο Τόρες που ανέβασε τους τόνους στα αποδυτήρια του “Βιθέντε Καλντερόν”, ενώ με την έναρξη του δευτέρου κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα, στα αυτιά του έφταναν οι αποδοκιμασίες των “κολτσονέρος” οπαδών.

Έχει ένα περίεργο τρόπο να παίζει, όταν κερδίζει. Πάντα κάνει χειρονομίες στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά όταν κερδίζει”, είπε ο Γκάμπι στα αποδυτήρια με τον Κάνι να συνεχίζει: “Εάν ο Νεϊμάρ, συνεχίσει έτσι, μία ημέρα θα έχει πρόβλημα. Όλη του η καριέρα θα έχει πρόβλημα. Ο Νεϊμάρ έχει ένα στιλ παιχνιδιού, κλωτσά, μιλά. Κάποια μέρα θα έχει πρόβλημα – όπως σήμερα – αλλά εάν του αρέσει να παίζει έτσι…”

Υπήρξε όμως και τρίτος ποδοσφαιριστής που είχε προβλήματα με τον Νεϊμάρ. Ο λόγος για τον Ραούλ Γκαρθία, αν και η κόντρα του Ισπανού και του Βραζιλιάνου έχει και παρελθόν, στις αναμετρήσεις των ομάδων τους.

Όσο για τον καταλανικό Τύπο, δεν… καταλαβαίνει αυτή την ενόχληση και παραθέτει σε βίντεο την πρόκληση του Χουανφράν στον Νεϊμάρ με τον Ισπανό να υπενθυμίζει με χειρονομία το 7-1 του Μουντιάλ…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα