Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Μήτρογλου!

Να διατηρήσει στο δυναμικό του τον Κώστα Μήτρογλου θα επιχειρήσει το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δηλώσεις του Πιέρ Ισά στην Αγγλία, αλλά και διαρροές από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Τον Ιανουάριο του 2014, οι «ερυθρόλευκοι» πούλησαν τον διεθνή επιθετικό έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ και έξι μήνες μετά τον πήραν πίσω ως δανεικό. Ο υποβιβασμός της Φούλαμ στην Championship άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή του 26χρονου ποδοσφαιριστή, ενώ και ο ίδιος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην Premier League. Η Φούλαμ δεν διεκδικεί την επάνοδό της στη «μεγάλη» κατηγορία, γεγονός που διαμορφώνει το τοπίο για την εκ νέου διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο ομάδων και την ολοκληρωτική επιστροφή του παίκτη στον Πειραιά.

Ωστόσο η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη. Η Φούλαμ θέλει να αποσβέσει μέρος των 15 εκατομμυρίων που είχε δώσει πριν ενάμισι χρόνο, ενώ το συμβόλαιο του Μήτρογλου αγγίζει τα 3.200.000 ευρώ ετησίως! Στον Ολυμπιακό θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένοι να βγάλουν από το ταμείο τους τόσο μεγάλα ποσά, ή να πληρώνουν ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο, ανατρέποντας τις ισορροπίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στον Πειραιά εξετάζουν τόσο τη λύση της ανανέωσης του δανεισμού, όσο και την αγορά του, υπό προϋποθέσεις και στις δύο περιπτώσεις.

Ο Τεχνικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων», Πιέρ Ισά, έκανε δηλώσεις στον αγγλικό Τύπο, υποστηρίζοντας πως ο Μήτρογλου είναι μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας και πως θα κάνουν τα πάντα για να τον πάρουν πίσω. Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή διέρρευσε πως ο ίδιος έχει μιλήσει ήδη με τη Φούλαμ και έχει ξεκαθαρίσει στους παράγοντες του αγγλικού συλλόγου πως επιθυμεί να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Ο μάνατζερ της Φούλαμ, Κιτ Σίμονς, σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο παρέπεμψε για το καλοκαίρι τις όποιες συζητήσεις, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να καταλήξουν όλες οι πλευρές σε συμφωνία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα