Ο Σαμπαλί έρχεται στα καλύτερά του

 

Στα 20 του χρόνια έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής! Με μία τέτοια παρακαταθήκη πώς να μην είναι πολλά υποσχόμενος; Ο Γιουσούφ Σαμπαλί είναι το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού και στο λιμάνι πιστεύουν ότι «χτύπησαν διάνα», όπως με τον Μαζουακού προ έτος.

Ο Σαμπαλί πανηγύρισε το 2013 το Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 ετών, μία διοργάνωση της FIFA που χρονολογείται από το 1977 και που η Γαλλία το κατέκτησε για πρώτη φορά. Μετά από αυτή τη μεγάλη επιτυχία ο Γιουσούφ, όπως και πολλοί συμπαίκτες του, αναδείχθηκε και πήρε 57 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της χώρας στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα της αδύναμης Εβιάν.

Η χρηματιστηριακή του αξία ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ και οι πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να αποκτά τα πλήρη δικαιώματα του παίκτη και όχι να μπαίνει σε διαδικασίες δανεισμού, κάτι που σημαίνει πως η Παρί θα βάλει στα ταμεία της ένα σημαντικό ποσό.

Ο 22χρονος αριστερός οπισθοφύλακας έχει πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής και στα δεξιά όπου έχει ανταποκριθεί, ωστόσο πρέπει να επισημανθεί ότι τα δύο χρόνια που έπαιξε στην Εβιάν, δεν κατάφερε ποτέ να εκτοξεύσει την ομάδα που περιορίστηκε στη μετριότητα την πρώτη του χρονιά και στο φετινό υποβιβασμό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα