Ο Σαρρής ύψωσε το… λάβαρο της επανάστασης!

Τον δρόμο τής κατά μέτωπο σύγκρουσης με την Πολιτεία επέλεξε ως αντίδραση, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, απέναντι στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο που κατέθεσε προς συζήτηση ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός!

Ο Γιώργος Σαρρής ύψωσε το λάβαρο της επανάστασης, αρπάζοντας την ευκαιρία από τα… μαλλιά, προκειμένου να αποπροσανατολίσει από τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ υψώνει στον… Όλυμπο το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης, προκειμένου να καλύψει τις δικές του παραλείψεις και τα τραγικά λάθη στα οποία έχει υποπέσει ο ίδιος και η διοίκησή του, τα οποία οδήγησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.

Η ΕΠΟ έχει στείλει έγγραφο σε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων στην Ελλάδα, προκειμένου να συσπειρωθούν εναντίον του νέου αθλητικού νομοσχεδίου, το οποίο, κατά τον Σαρρή και τους συνεργάτες του, καταρρίπτει το περιβόητο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Παράλληλα, η ελληνική Ομοσπονδία ενημέρωσε τόσο την UEFA, όσο και τη FIFA, θέτοντας επί της ουσίας σε κίνδυνο τη συμμετοχή τόσο των ελληνικών συλλόγων στα ευρωπαϊκά κύπελλα, όσο και της εθνικής ομάδας, στα προκριματικά του EURO.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η UEFΑ, όσο και η FIFA θα στείλουν τις αμέσως επόμενες ημέρες επιστολή στην ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να αποσυρθούν οι επίμαχες διατάξεις από το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, οι οποίες εκτιμάται ότι παρεμβαίνουν και καταργούν το αυτοδιοίκητο.

Σίγουρα υπάρχει παρέμβαση της Πολιτείας, η οποία επιχειρεί να ελέγξει-ρυθμίσει τα της διαιτησίας στο ταλαίπωρο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο ο Γιώργος Σαρρής είναι εκείνος που επιχειρεί να «κουκουλώσει» όλα όσα έχουν συμβεί και ιδιαίτερα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, τα οποία χειρίστηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, εκθέτοντας την Ελλάδα παγκοσμίως. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα, με τις φωνές που αξιώνουν την παραίτησή του να πληθαίνουν, προσπαθεί να στρέψει τη συζήτηση σε άλλο επίπεδο και να ανοίξει μέτωπο με την Πολιτεία, ώστε να φανεί ο ίδιος σαν… επαναστάτης ήρωας! Για ακόμη μία φορά, λοιπόν, τα πάντα γίνονται για την καρέκλα και την επιβίωση του συγκεκριμένου παράγοντα στον χώρο του ποδοσφαίρου!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα