Ο Στραμτσόνι θέλει Εμπαγέ!

 

Ένα ακατέργαστο διαμάντι από το Ντακάρ της Σενεγάλης θέλει να φέρει στο Κορωπί ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός κόουτς του ΠΑΟ γνωρίζει τον Ιμπραχίμα Εμπαγέ από τη θητεία του στην Ίντερ και ήδη εισηγήθηκε την απόκτησή του στη διοίκηση της ομάδας!

Η αξία του νεαρού ακραίου αμυντικού δεν είναι μικρή, αφού φτάνει τα 3.000.000, ενώ είχε υπερβεί τα 5.000.000 ευρώ το 2013 όταν ολοκλήρωνε τη θαυμάσια σεζόν του στη Λιβόρνο ως δανεικός. Η Ίντερ τον πούλησε το καλοκαίρι στην Μπολόνια, αλλά δεν μπορεί να βρει χρόνο συμμετοχής στην καινούρια του ομάδα και αυτό ενεργοποίησε τον Στραματσόνι που θεωρεί ότι αξίζει να αποκτηθεί ως δανεικός και να μπει και οψιόν αγοράς, σε περίπτωση που θελήσει ο ΠΑΟ να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.

Η τιμή του, βέβαια, παραμένει υψηλή και τα οικονομικά προβλήματα των «πρασίνων» είναι τεράστια, κάτι που σημαίνει πως και «μάτια να βγάλει» στο β’ γύρο της Super League, οι πιθανότητες να μείνει στην Ελλάδα θα είναι ελάχιστες, αλλά ο Στραματσόνι πιστεύει πως ακόμη κι έτσι είναι προς όφελος του Παναθηναϊκού να τον δανειστεί και μετά ποτέ δεν ξέρεις…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα