Ο Χίντινγκ δίνει… ώθηση στον Αφελάι!

Κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ιμπραϊμ Αφελάι, μετά την κλήση του στην Εθνική Ολλανδίας από τον Γκους Χίντινγκ.

Ο Ολλανδός μέσος των «ερυθρόλευκων» μίλησε σε τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας του, υποστηρίζοντας πως η κλήση του στους «οράνιε» δεν αποτελεί μία απλή διαδικασία, αλλά πρόκειται για μία πραγματική ώθηση για τον ίδιο και την καριέρα του…

«Λένε ότι μετά τη βροχή, έρχεται ο ήλιος. Είχα μία πολύ δύσκολη περίοδο, κατά την οποία δεινοπάθησα. Νομίζω ότι είναι μία τεράστια ώθηση για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Αποτελεί, πάντα, μία μεγάλη τιμή να αγωνίζεσαι στην Εθνική Ολλανδίας».

Ο Ιμπραϊμ Αφελάι έχει αγωνιστεί 44 φορές με τη φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας και έχει σκοράρει 5 τέρματα. Η τελευταία του παρουσία ήταν στις 16 Οκτωβρίου 2012, παίζοντας 20 λεπτά στην αναμέτρηση με τη Ρουμανία, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου. Η Ολλανδία παίζει την Πέμπτη (4/9) φιλικό με την Ιταλία και την Τρίτη (9/9) παίζει εκτός έδρας με την Τσεχία, για τα προκριματικά του EURO 2016.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα