Ο LAK σε νέο ρόλο

Το DANCING WITH THE STARS 5 κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες και όλη η Ελλάδα μπαίνει στον ρυθμό του δημοφιλέστερου show της ελληνικής τηλεόρασης. Επιστρέφει πιο εντυπωσιακό από ποτέ! Για πρώτη φορά στο Dancing with the stars θα υπάρχει και πέμπτος κριτής.

Ένα πρόσωπο- έκπληξη θα καθίσει δίπλα στο Γιάννη Λάτσιο, τη Κάτια Δανδουλάκη, τη Γκαλένα Βελίκοβα και τον Αλέξη Κωστάλα. Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά ο οποίος είχε εκπλήξει κοινό και κριτές με τις χορευτικές του ικανότητες στο χορευτικό σόου ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμος. Φέτος όμως θα τον δούμε στη θέση του κριτή.

Ρυθμός, πάθος, χιούμορ, προσπάθεια, συγκίνηση, χαρά και οι πιο δημοφιλείς διαγωνιζόμενοι, υπόσχονται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό και να μοιραστούν μαζί του ξεχωριστές στιγμές γεμάτες συναισθήματα για 5η συνεχόμενη χρονιά. Γνωρίστε τους συμμετέχοντες και ετοιμαστείτε να τους απολαύσετε στις πιο εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες! Χριστίνα Αλούπη, Μαρία Ηλιάκη, Νικολέττα Καρρά, Ελισάβετ Σπανού, Θάλεια Προκοπίου, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρήστος Σπανός, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Μορφούλα Ντώνα, Θανάσης Βισκαδουράκης, Φάνης Λαμπρόπουλος, Τριαντάφυλλος, Θάνος Πετρέλης, Νίκη Κάρτσωνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα