Πάρντο: Διαφορετικό το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Τις διαφορές της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την Άρσεναλ σε σχέση με εκείνον του Λονδίνου επεσήμανε ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Φελίπε Πάρντο, σημειώνοντας ωστόσο, ότι η ομάδα του θα επιδιώξει μόνο τη νίκη και την πρόκριση.

Ο ικανός επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και αναφέρθηκε επίσης στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου και το βαρύ 4-0. Πιο αναλυτικά:

«Ξέραμε εκ των προτέρων πόσο δύσκολη ήταν η αποστολή μας στο Μόναχο. Η Μπάγερν είναι αυτή την περίοδο η καλύτερη ομάδα έκανε ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθειά μας. Ξέρουμε πως όταν παίζουμε στο κορυφαίο επίπεδο, όπως είναι το Champions League, θα κληθούμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας σε τόσο υψηλής δυσκολίας αγώνες. Ήταν μια σημαντική εμπειρία που μας έκανε πιο ώριμους. Το βλέπουμε ως ένα ακόμη μάθημα, όπως τα καθημερινά που παίρνουμε στο ποδόσφαιρο, και πάμε παρακάτω.

Η Άρσεναλ ανήκει όχι μόνο στις κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας, αλλά και της Ευρώπης. Την κερδίσαμε στο Λονδίνο αλλά το ματς στο Καραϊσκάκη θα είναι μια διαφορετική ιστορία. Οφείλουμε να μπούμε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για μάχη. Ξέρουμε πως ο αντίπαλός μας είναι σπουδαίος και γεμάτος ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Κι εμείς όμως έχουμε την αξία μας και θέλουμε να το αποδείξουμε ξανά, όπως κάναμε κι άλλες φορές φέτος. Εδώ που φτάσαμε, δικαιούμαστε να είμαστε αυτοί που θα προκριθούμε και από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να το καταφέρουμε. Το γεγονός ότι παίζουμε στο σπίτι μας, με τον κόσμο μας, μας δίνει έξτρα δύναμη και ώθηση για να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους 16».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα