Πέτριτς… σε ρήξη με Αναστασίου και διοίκηση!

Η ήττα από την Ξάνθη και ο αποκλεισμός από το κύπελλο, προκάλεσαν πανικό στον Παναθηναϊκό, με συνέπεια να ειπωθούν τα μύρια όσα, κυρίως εναντίον των ποδοσφαιριστών.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου, εξέθεσε τους παίκτες του, κάνοντας λόγο για πολλά λάθη. Η διοίκηση, μέσω των εκπροσώπων της, αλλά και δια στόματος του Γιάννη Αλαφούζου, μίλησε για κακή νοοτροπία ορισμένων. Η απάντηση ήρθε από τον Μίλαν Πέτριτς. Ο Κροάτης επιχείρησε μία πιο ποδοσφαιρική προσέγγιση στο όλο θέμα και – για να είμαστε εντός του γενικότερου πολιτικού και όχι μόνο κλίματος – ήρθε σε «ρήξη» με τη διοίκηση και τον προπονητή του, εκφράζοντας μία εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη.

Ο διεθνής φορ είπε το… αυτονόητο για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Δεν αποδέχθηκε ότι υπάρχει κακή νοοτροπία ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας, καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε, αυτή δεν αλλάζει κάθε βδομάδα και υπενθύμισε σε όλους ότι υπάρχει και ένας… αντίπαλος στο γήπεδο, ο οποίος, από την πλευρά του, καταβάλλει κάθε προσπάθεια να φτάσει εκείνος στη νίκη. Απολαύστε τις δηλώσεις του Πέτριτς, ο οποίος παρέδωσε δωρεάν μαθήματα ποδοσφαιρικής νοοτροπίας, σε όσους δεν έχουν κλωτσήσει ποτέ το τόπι στο γήπεδο, ή που λησμόνησαν τη συγκεκριμένη αίσθηση, όντας σε έναν διαφορετικό ρόλο πλέον:

«Είναι εύκολο να λες πάντα για την νοοτροπία. Η νοοτροπία δεν έχει αλλάξει από πέρυσι. Αν έχεις αυτή την νοοτροπία, την έχεις. Δεν αλλάζει κάθε εβδομάδα. Ξέρουμε ότι κάναμε κάποια άσχημα παιχνίδια, όμως κάποιες στιγμές υπάρχει και ο αντίπαλος. Για παράδειγμα η Ξάνθη έπαιξε πολύ οργανωμένα. Φυσικά παίζαμε στην έδρα μας και έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν είναι εύκολο. Είναι δύσκολο και προσπαθούμε να το λύσουμε. Το σκεφτόμαστε καθημερινά, προσπαθούμε να το λύσουμε, να παίξουμε καλύτερα και να καταλάβουμε γιατί υπάρχουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα.

Αυτή τη στιγμή είναι όλοι απογοητευμένοι. Το Κύπελλο είναι πάντα μια μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσεις κάτι και να προκριθείς στην Ευρώπη. Αν δεις τα πρόσωπα των παικτών, όλοι είναι πραγματικά απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό, όμως έχουμε το κίνητρο και τη θέληση να δείξουμε μια αντίδραση την Κυριακή. Πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο, να παλέψουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα