Πήγε στον Υφυπουργό ο Γιάννης Αλαφούζος!

Επίσκεψη που θα είχε πραγματοποιηθεί νωρίτερα αν δεν είχε προκύψει το ταξίδι του Σταύρου Κοντονή στο Βέλγιο, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού και του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟ, Γιάννη Αλαφούζο.

Την ακρόαση την επιδίωξε εδώ και δύο μέρες ο «πράσινος» παράγοντας, διότι ήθελε να λάβει δια ζώσης διαβεβαιώσεις από τον κύριο Κοντονή ότι πράγματι δεν συνομίλησε με κάποιον παράγοντα (ή φερόμενο ως παράγοντα) του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της έντασης το Σάββατο στη Λεωφόρο και ήθελε επίσης να μάθει για ποιο λόγο συνομίλησε ο Υφυπουργός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κι αν αυτός έδωσε εντολή για τη μη τέλεση του αγώνα.

Ο Σταύρος Κοντονής του έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις, τον διαβεβαίωσε πως δεν μίλησε με τον διαιτητή και του είπε πως πρέπει να σεβαστεί το ότι σιγά-σιγά αρχίζει να λειτουργεί ο νέος αθλητικός νόμος, τον οποίο και ο ίδιος στήριξε προ μηνών. Άλλωστε, η όλη υπόθεση θα κριθεί από τακτικούς δικαστές. Επίσης, ο Υφυπουργός του ζήτησε να μην πάρει την εν θερμώ απόφαση να αποχωρήσει από την προεδρία του ΠΑΟ και απαίτησε συνεργασία στην προσπάθεια ανίχνευσης των πρωταίτιων των επεισοδίων με τον Γιάννη Αλαφούζο να τον διαβεβαιώνει πως ήδη βρίσκεται στο κατόπι τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα