Πήρε τον πιο «μαχητικό» Δανό!

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Ράσμους Θελάντερ. Η πράσινη ΠΑΕ με μία λυτή ανακοίνωση γνωστοποίησε στον κόσμο της ομάδας τη σύναψη της συμφωνίας:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ράσμους Θελάντερ. Ο Δανός αμυντικός θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Από την πλευρά του, το νέο απόκτημα των πρασίνων που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος παράλληλα που είμαι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσουμε! Ήρθα σε ένα μεγάλο Σύλλογο, με τεράστια παράδοση και πολύ παθιασμένους φιλάθλους, οπότε ανυπομονώ να μπω στο γήπεδό μας για το πρώτο παιχνίδι… Ελπίζω να τα πάω καλά, να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου».

Πρόκειται για μία μεταγραφή που έγινε με συνοπτικές διαδικασίες, με τους πράσινους να προσφέρουν παράλληλα και χρηματικές εγγυήσεις προκειμένου να πείσουν τον Σκανδιναβό αμυντικό να μετακομίσει στην Ελλάδα.  Ο Θελάντερ κατέκτησε πέρσι το νταμπλ με την Άαλμποργκ, έχει συνολικά 78 συμμετοχές και επτά γκολ στην επαγγελματική του καριέρα στη Δανία και πέρσι αναδείχθηκε ως ο πιο… μαχητικός ποδοσφαιριστής του Τελικού του Κυπέλλου Δανίας, χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα