Παίζει για την αξιοπρέπειά του!

Τη νίκη κόντρα στη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, την Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν, είναι υποχρεωμένος να διεκδικήσει και να πάρει το βράδυ της Πέμπτης ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η ομάδα του Τούντορ με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσει τις ελάχιστες ελπίδες που έχει για πρόκριση και το κυριότερο θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις των τελευταίων αποτυχημένων αποτελεσμάτων. Επίσης, κάθε ευρωπαϊκό αποτέλεσμα έχει μεγάλη σημασία, διότι υπολογίζεται στη βαθμολογία του συλλόγου για πέντε ολόκληρα χρόνια, οπότε ακόμη κι αν μαθηματικά δεν υπάρχουν ελπίδες (που υπάρχουν) πρέπει πάντα να διεκδικείς το καλύτερο.

Πέραν όλων, ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη αγωνιστικής και ψυχολογικής ανασύνταξης, αφού ο Τούντορ ψάχνει το καλύτερο δυνατό σχήμα, ενώ μία ευρωπαϊκή νίκη θα τονώσει όσο να’ ναι το ηθικό εν’ όψει της συνέχειας στις εγχώριες διοργανώσεις.

Το σενάριο που επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να ελπίζει σε πρόκριση προϋποθέτει δύο δικές του νίκες, με την Καμπάλα την Πέμπτη και με την Μπορούσια στο Ντόρτμουντ και δύο ήττες της Κράσνονταρ (με τη γερμανική ομάδα και με την Καμπάλα).

Στην αποστολή του Δικεφάλου για το ματς της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League μετέχουν οι: Όλσεν, Γλύκος, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Γκολάσα, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Αθανασιάδης και Μπερμπάτοφ .

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα