«Παίξτε μπάλα, αλλιώς χαθήκατε!»

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και δεν είναι λίγοι αυτοί που ανησυχούσαν πως ο «θερμόαιμος» κόσμος του ΠΑΟ θα παραβρεθεί στο γήπεδο και θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα. Τελικά η Θύρα 13 έβγαλε ανακοίνωσε που καλούσε σε αποχή, αλλά αυτό δεν σήμαινε πως αποστασιοποιείται.

Περίπου 50 οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου μετέβησαν το απόγευμα της Παρασκευής στο προπονητικό κέντρο και παραλίγο να έρθουν στα χέρια ακόμη και με ποδοσφαιριστή της ομάδας, συγκεκριμένα τον Ιμπάρμπο. Η παρουσία των οπαδών δεν ήταν αναμενόμενη, αφού αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή από τον κεντρικότερο πυρήνα του συνδέσμου, δίχως να υπάρξει διαρροή. Έτσι, εύκολα μπήκαν στο προπονητικό και ξεκίνησαν τις όχι ιδιαίτερα ευγενικές απειλές. Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής που μάλλον δεν ξέρει από αυτά είπε να αντιδράσει και τον πήραν στο κυνήγι κάποιοι φανατικότεροι των φανατικών, αλλά την τελευταία στιγμή οι ψυχραιμότερη φώναξαν «ρε παιδιά, όλοι οικογένεια είμαστε».

Βέβαια, τον Μαρίνο Ουζουνίδη δεν τον δέχθηκε ακριβώς σαν μέλος της οικογένειας. Αν και είναι ο τελευταίος που φταίει, οπαδοί τα έβαλαν μαζί του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξεχνάμε ότι πήγες να συμφωνήσεις με αυτούς, αλλά για την ώρα δεν σε πιέζουμε και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Στη συνέχεια θα κριθείς όπως όλοι».

Το σίγουρο είναι πως την Κυριακή το παιχνίδι της Λεωφόρου το περιμένουμε με ενδιαφέρον.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα