Παναθηναϊκός… έτοιμος για κούπα!

Ένα παιχνίδι, ένας τίτλος, μία ιστορία… Στον Παναθηναϊκό δηλώνουν έτοιμοι να σηκώσουν την κούπα του κυπέλλου και με την κεκτημένη ταχύτητα από τη μεγάλη επιτυχία, να μπουν στη διαδικασία των play off και να πετύχουν την υπέρβαση…

Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που πίστευαν το περασμένο καλοκαίρι, πως ο Παναθηναϊκός θα βρισκόταν σήμερα στον τελικό του κυπέλλου και θα διεκδικούσε την έξοδό του στο Champions League. Οι μεγάλες αλλαγές, οι συνθήκες που δεν προϊδέαζαν, τα πολλά προβλήματα από το παρελθόν και οι περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες, ήταν μόνο μερικά από τα στοιχεία εκείνα που δεν άφηναν περιθώρια για… αισιόδοξες σκέψεις. Ωστόσο, στο μαγικό κόσμο του αθλητισμού κανείς δεν μπορεί να παίξει το ρόλο του… Τειρεσία! Όσοι επιχείρησαν να «μαντέψουν», απέτυχαν οικτρά και εκτέθηκαν. Τους εξέθεσε το πείσμα, η δουλειά και η προσπάθεια μίας μερίδας ανθρώπων, που δικαίως περηφανεύονται για το φετινό κατόρθωμα του Παναθηναϊκού.

Ο κόσμος δήλωσε ήδη «παρών» στη μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέχρι… ενός, την ίδια στιγμή που το θερμόμετρο στα αποδυτήρια της ομάδας ολοένα και ανεβαίνει και το πάθος αγγίζει πλέον τα όρια της… τρέλας! Ο Γιάννης Αναστασίου προετοιμάζει τους παίκτες του για πραγματική μάχη. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα επισκεφθεί τους παίκτες στο αθλητικό κέντρο, θα τους μιλήσει και θα τους τονώσει ακόμη περισσότερο το ηθικό. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» θα μιλήσει και στους οπαδούς, ζητώντας από αυτούς κόσμια συμπεριφορά και δυναμική, αλλά μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας, υποστήριξη.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν, πλέον, ότι τα πάντα είναι εφικτά. Ενδεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου, θα προσδώσει στην ομάδα ακόμη μεγαλύτερη ώθηση και με τον αέρα μίας μεγάλης επιτυχίας, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στα play off, ως το φαβορί για την κατάκτηση και της 2ης θέσης, η οποία θα ανοίξει το δρόμο προς το Champions League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα