«Παντοκρατορία» Τσόρι Ντομίνγκεζ στη Super League!

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ έχει ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο του MVP της φετινής διοργάνωσης του πρωταθλήματος, καθώς στατιστικά βρίσκεται στην κορυφή όλων των στατιστικών κατηγοριών!

Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού έχει εγκαθιδρύσει τη δική του «παντοκρατορία» στο ελληνικό πρωτάθλημα, επιβεβαιώνοντας την ορθή κρίση της ομάδας του, αρχικά να τον αποκτήσει ως αντικαταστάτης του επίσης εκπληκτικού Αριέλ Ιμπαγάσα και ακολούθως, να του επεκτείνει το συμβόλαιο για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ είναι δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, με 14 τέρματα. Είναι πρώτος στις ασίστ, μαζί με τον Νίκολας Μαρτίνες του Παναιτωλικού και τον Μπράνα Ίλιτς του ΠΑΣ Γιάννινα, δίνοντας 10 γκολ στους συμπαίκτες του. Είναι πρώτος στις τελικές προσπάθειες, φτάνοντας τις 78 και είναι πρώτος στις μεταβιβάσεις, φτάνοντας συνολικά τις 325.

Οι επιδόσεις του Αργεντινού είναι εκπληκτικές και σπάνια απαντώνται στο ελληνικό πρωτάθλημα, γεγονός που εκτίμησε η διοίκηση των «ερυθρόλευκων», διατηρώντας τον παίκτη στο δυναμικό της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα