Πατέρας έσπασε στο ξύλο τον επίδοξο βιαστή της 12χρονης κόρης του

«Τουλούμι» στο ξύλο και με χειροπέδες βρέθηκε ένας 38χρονος Αλβανός, ο οποίος ήθελε να κλείσει ερωτικό ραντεβού με ένα 12χρονο κορίτσι στην περιοχή του Αιγάλεω.

Ήταν αρχές Αυγούστου όταν ο 38χρονος αλλοδαπός άρχισε να στέλνει μηνύματα μέσω του Facebook στην ανήλικη. Στην αρχή συζητούσαν γενικά, ωστόσο, μετά τις πρώτες συνομιλίες, ο υπήκοος Αλβανίας άρχισε να πιέζει το κορίτσι να συναντηθούν αλλά και να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της.

Η μικρή δεν απαντούσε στα μηνύματα αυτά, όμως εκείνος επέμενε και γινόταν όλο και πιο πιεστικός. Μέχρι που έστειλε ένα μήνυμα απειλητικό. Τότε, η 12χρονη αποφάσισε να μιλήσει στον πατέρα της, ενώ του έδειξε και τα μηνύματα που της έστελνε ο άνδρας. Ο πατέρας της ανήλικης αποφάσισε να αναλάβει δράση, απαντώντας –προσποιούμενος ότι είναι η κόρη του- σε ένα από τα μηνύματα του 38χρονου και του έκλεισε ραντεβού για να συναντηθούν. Συμφώνησαν να γίνει το ραντεβού στο σταθμό του Μετρό «Αγία Μαρίνα» στο Αιγάλεω.

Ο πατέρας άφησε την κόρη του στο προκαθορισμένο σημείο και περίμενε λίγο πιο μακριά. Όταν πλησίασε ο 38χρονος την ανήλικη, τότε κινήθηκε προς το μέρος του ο πατέρας της, τον χτύπησε, τον ακινητοποίησε και κάλεσε την Αστυνομία. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πέρασαν χειροπέδες στον 38χρονο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, μέσω διαδικτύου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα