Πενήντα τραυματίες και σαράντα συλλήψεις στο Βελιγράδι! (video)

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα, όταν οπαδοί της ομάδας συγκρούστηκαν με εκείνους της Παρτιζάν Βελιγραδίου, πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι του σερβικού πρωταθλήματος.

belgrad2

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, καταγράφηκαν 50 τραυματίες, ορισμένοι εκ των οποίων φέρουν σοβαρότερα τραύματα, ενώ υπήρξαν 40 συλλήψεις χούλιγκαν. Τα επεισόδια έλαβαν χώρα πριν την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να σημειωθεί καθυστέρηση περίπου 40 λεπτών.

belgrad3

belgrad4

Οι οπαδοί πέταγαν πέτρες ο ένας στον άλλον, ενώ κτυπήθηκαν με κοντάρια τα οποία είχαν μεταφέρει στο γήπεδο ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο. Οι συγκρούσεις ήταν τόσο σφοδρές, που σύμφωνα με την αστυνομία υπήρξαν 20 αστυνομικοί τραυματίες, ενώ πολλοί οπαδοί που δεν καταγράφηκαν στους τραυματίες, αιμορραγούσαν στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός τους. Το παιχνίδι επίσης διακόπηκε για εφτά λεπτά, όταν οι οπαδοί άρχισαν να πετάνε φωτοβολίδες στις αντίπαλες εξέδρες.

belgrad5

belgrad6

Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο, με την Παρτιζάν να διατηρεί το προβάδισμα των πέντε βαθμών στην κούρσα του πρωταθλήματος.

belgrad7

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα