Περνάει από τη Λεωφόρο και… καβαλάει!

Τον αγωνιστικό ρυθμό των παικτών του θέλει να διατηρεί ο Τάκης Λεμονής και δεν είναι τυχαίο ότι πήρε μαζί του στη Νίκαια και στο ματς διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Αχαρναϊκό σχεδόν όλους τους βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού νιώθει πως αυτή τη στιγμή η ομάδα του δεν έχει ανάγκη απ[ό ξεκούραση – παρά τα συνεχόμενα ματς – αλλά από συστράτευση και απόκτηση ρυθμού. Φάνηκε, άλλωστε, πως μετά από το επίπονο ματς στη Βαρκελώνη, οι Πειραιώτες δεν εμφανίστηκαν κουρασμένοι με τον ΠΑΟΚ, αλλά μάλλον παθιασμένοι.

Αυτό το πάθος με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο δεν εύκολο να βγει, καθώς το ματς είναι εκτός έδρας, αλλά ο Τάκης Λεμονής θα το ζητήσει από τους παίκτες του, καθώς ξέρει πως είναι απαραίτητο. Στο ντέρμπι των «αιωνίων» και των Ελλήνων προπονητών, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παρατάξει πάλι ως δίδυμο τους Σισέ και Ένγκελς που τα πήγαν υπέροχα με τον ΠΑΟΚ, παρά το ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει επιθετικούς άλλης «πάστας», σε σύγκριση με τον Πρίγιοβιτς.

Κατά τα άλλα, δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις στην ενδεκάδα και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ο Εμενίκε στην επίθεση, καθώς δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα