Πιθανή η αποχώρηση του Τζέραρντ από τη Λίβερπουλ!

Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ολοκλήρωσαν την καριέρα τους στην ομάδα που ξεκίνησαν το ποδόσφαιρο, ανδρώθηκαν και δοξάστηκαν. Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι σπάνιος από κάθε άποψη, αλλά ενδέχεται να μην αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα!

Ο διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ δεν απέκλεισε την πιθανότητα να αποχωρήσει από τους «κόκκινους» το ερχόμενο καλοκαίρι! Το συμβόλαιό του εκπνέει σε λίγους μήνες και η διοίκηση δεν έχει προβεί στην παραμικρή διερευνητική κρούση για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας. Ο Στίβεν Τζέραρντ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στο συγκεκριμένο, λέγοντας πως η αποχώρησή του από την ομάδα που πέρασε μία ολόκληρη ζωή, αποτελεί πλέον μία πιθανότητα. Πιο συγκεκριμένα τόνισε:

«Ανησυχώ μόνο για την τρέχουσα περίοδο και τους στόχους της ομάδας. Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο. Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, θα βρίσκομαι εδώ μέχρι το καλοκαίρι. Το σίγουρο είναι ότι δεν σκοπεύω να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο. Θα συνεχίσω να παίζω.

Θα πρέπει να περιμένουμε, προκειμένου να διαπιστώσουμε αν θα είναι στη Λίβερπουλ ή σε κάποια άλλη ομάδα. Αυτή είναι μία απόφαση της Λίβερπουλ. Αν δεν με καλέσουν, τότε θα κοιτάξω τις εναλλακτικές λύσεις μου».

Ο Τζέραρντ επικαλέστηκε και το παράδειγμα του Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος αποχώρησε από την Τσέλσι μετά από πολλά χρόνια καριέρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα