Πιλάβιος-Γκαγκάτσης και 44 «ύποπτοι» (που όμως δεν έχουν ιδέα)

Είχαμε γράψει πρώτοι για τις δικαστικές εξελίξεις για την κάρτα υγείας. Με επίσημο έγγραφό τους οι οικονομικοί εισαγγελείς προς την  23η πταισματοδίκη ζητούν να κληθούν και να καταθέσουν «ανωμοτί» 46 άτομα.

X3e_56E6389

Βεβαίως η έρευνα αφορά τα Δ.Σ. που απαρτίσανε σε δύο χρονικές περιόδους και συγκεκριμένα στις 22/9/2005 (προεδρία Γκαγκάτση) και στις 19/2/2010 (προεδρία Πιλάβιου) με τις υπογραφές των σχετικών συμβάσεων.

Βεβαίως, οι περισσότεροι σύμβουλοι και κυρίως οι προερχόμενοι από την ΕΠΑΕ (περίοδος 2005) και Super League (περίοδος 2010) δεν έχουν ιδέα για τα παιγνίδια που «παίχτηκαν» με την κάρτα υγείας, αλλά ως μέλη του Δ.Σ. πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για το ότι συμμετείχαν στις αποφάσεις του Δ.Σ. για την υπογραφή των συμβάσεων και την εκταμίευση χρημάτων συνολικού ύψους περίπου 9,5 εκατ. ευρώ. Με άλλα λόγια, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι πρώην πρόεδροι κ.κ. Β. Γκαγκάτσης και Σ. Πιλάβιος υπέγραφαν τις συμβάσεις και εκταμίευαν χρήματα, χωρίς ποτέ να δώσουν διευκρινήσεις στα μέλη του Δ.Σ., που σήμερα χωρίς να έχουν ιδέα καλούνται με την ιδιότητα των υπόπτων να δώσουν εξηγήσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα