Πογκμπά… μέχρι το 2019 στη Γιουβέντους!

Να μετριάσει τις εντυπώσεις από την ήττα στο Καραϊσκάκη επιχειρεί η διοίκηση της Γιουβέντους, διαρρέοντας στα ιταλικά ΜΜΕ τη συμφωνία της με τον Πολ Πογκμπά!

Σύμφωνα με αναφορές στη γειτονική χώρα, η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή Γάλλο χαφ, για την υπογραφή νέου συμβολαίου, διάρκειας πέντε χρόνων (μέχρι το 2019)! Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει από το καλοκαίρι, όταν παρουσιάστηκε το έντονο ενδιαφέρον ομάδων από την Αγγλία και την Ισπανία.

Τα σενάρια αναζωπυρώθηκαν πρόσφατα, με αποτέλεσμα οι παράγοντες της «γηραιάς κυρίας» να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία με τον παίκτη. Οι νέες απολαβές του Γάλλου θα κυμαίνονται γύρω στα 4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ δεν έγινε γνωστό αν έχει προβλεφθεί ρήτρα για μεταγραφή σε ομάδα εκτός Ιταλίας.

Με την κίνηση αυτή, η Γιουβέντους περνάει και ένα μήνυμα στους επίδοξους «μνηστήρες» του Γάλλου, οι οποίοι βέβαια, δεν θα παραιτηθούν της προσπάθειας να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Γάλλο ποδοσφαιριστή. Τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης, εξακολουθούν να παρακολουθούν τον Πογκμπά, γνωρίζοντας πλέον, ότι το κόστος απόκτησής του αυξήθηκε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα