Πολιτικά παιχνίδια πίσω από την προσφυγή!

Το… ποιόν των 19 πολιτών που προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, προσβάλλοντας το σχέδιο ανάπλασης του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας και την κατασκευή του γηπέδου της «Αγιάς Σοφιάς» «ψάχνουν» στην ομάδα της ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» επιβεβαίωσαν πως όντως έχει κατατεθεί ένσταση από κίνημα πολιτών, η οποία υπογράφεται από 19 άτομα, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν κατοικούν καν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας! Η διοίκηση της Ένωσης, σε συνεργασία με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, υποπτεύονται πως πίσω από τη συγκεκριμένη προσφυγή κρύβονται πολιτικά παιχνίδια, ενώ δεν αποκλείουν ακόμη πιο προχωρημένα σενάρια, εμπλέκοντας στον σκεπτικισμό τους και ανταγωνιστικά σωματεία!

Στην παρούσα φάση ωστόσο, δεν σκοπεύουν να εκδώσουν κάποια ανακοίνωση, καθώς κινούνται για την… αναγνώριση των 19 πολιτών, αλλά και την ανεύρεση του κειμένου της προσφυγής, προκειμένου να εξετάσουν το περιεχόμενό της και να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους και τον τρόπο αντίδρασης, πάντα μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν στις προσωπικές τους συζητήσεις.

Γενικότερα, πάντως, οι άνθρωποι θεωρούν την υπόθεση νομικά κατοχυρωμένη και συνταγματικά καλυμμένη και δηλώνουν αισιόδοξοι ότι το έργο θα προχωρήσει, όσες προσπάθειες και αν γίνουν, από οποιονδήποτε και αν επιχειρήσει να τους σταματήσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα