Πολ Πογκμπά… ο διάδοχος του Γιάγια Τουρέ!

Πρόταση ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά από τη Γιουβέντους, ετοιμάζεται να καταθέσει η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Γάλλο μέσο να προορίζεται για αντικαταστάτης του Γιάγια Τουρέ, που θα αποτελέσει παρελθόν!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, δέχθηκε ειδοποίηση από τη διοίκηση, προκειμένου να εξετάσει, εκτιμήσει και επιλέξει τον… αντικαταστάτη του Γιάγια Τουρέ! Ο Χιλιανός προπονητής δεν έχει καταθέσει εισήγηση για την αποχώρηση του Ιβοριανού μέσου, ωστόσο όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και οι μέτριες φετινές επιδόσεις του 33άχρονου άσου, οδήγησαν τους ιδιοκτήτες της Σίτι να δρομολογήσουν τις εξελίξεις.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι, πριν το Μουντιάλ, ο Γιάγια Τουρέ ήρθε σε ανοικτή ρήξη με τη διοίκηση του συλλόγου, θέτοντας ευθέως θέμα μεταγραφής. Οι φήμες τον έστελναν στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στο παιχνίδι συμμετείχε και ο ατζέντης του, Ντμίτρι Σέλουκ, ο οποίος χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τους «γαλάζιους». Τελικά ο Τουρέ έμεινε στην Μάντσεστερ Σίτι, αλλά, όπως φαίνεται, το θέμα δεν ξεπεράστηκε, όπως ενδεχομένως να πίστεψε και ο ίδιος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Πελεγκρίνι εξέτασε όλες τις εναλλακτικές λύσεις και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Πολ Πογκμπά πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να καλύψει το κενό που θα αφήσει μία ενδεχόμενη αποχώρηση του Γιάγια Τουρέ. Οι «γαλάζιοι» κοστολογούν τη μεταγραφή του Γάλλου ποδοσφαιριστή στα 75 εκατομμύρια και ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην κίνησή τους άμεσα, ώστε – ει δυνατόν – να εντάξουν τον 22άχρονο παίκτη στο δυναμικό τους, τον Ιανουάριο. Δεν αποκλείουν, ωστόσο, την πιθανότητα να συμφωνήσουν από τώρα με τη «γηραιά κυρία», για το καλοκαίρι, ιδιαίτερα στην περίπτωση που δεν επιθυμεί να φύγει ο Γιάγια Τουρέ, ή δεν βρεθεί ομάδα τον καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα