Προπονούνται και περιμένουν!

Παρά το ότι θεωρητικά έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους, οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζουν τις προπονήσεις και περιμένουν τη «δικαίωση».

Το νομικό επιτελείο του συλλόγου έχει κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες και περιμένει την UEFA να αποφασίσει αν τελικά ο φάκελος αδειοδότησης του Πανιωνίου είναι έγκυρος. Στα Γιάννινα γνωρίζουν πως η διαδικασία μελέτης της υπόθεσης από την αρμόδια υπηρεσία της UEFA ίσως ολοκληρωθεί σε μία εβδομάδα, πριν την έναρξη των Play Off,  ίσως και σε ένα μήνα, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες κατάταξης.

Ακόμη κι έτσι, ο ΠΑΣ θα βγει στην Ευρώπη, αφού και η πέμπτη θέση οδηγεί στα προκριματικά του Europa League, απλά θα έχει χάσει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα καλύτερο εισιτήριο. Σε θεωρητικό πλαίσιο, ο ΠΑΣ αν τυχόν δικαιωθεί, θα δικαιούται να ζητήσει αποζημίωση για το ότι δεν του δόθηκε η δυνατότητα να παλέψει για κάτι καλύτερο, ακόμη και για τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος!

Αν ξεκινήσουν τα Play Off με τον Πανιώνιο, τότε θα σταματήσουν οι προπονήσεις, αφού είναι απίθανο ακόμη κι αν δικαιωθεί ο ΠΑΣ να πάρει τη θέση της ομάδας της Νέας Σμύρνης στα μισά των αγώνων κατάταξης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα