Πρόταση για Πικέ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το καλοκαίρι αρνήθηκε τη μετακίνησή του στην Αγγλία, μετά από παρέμβαση της συντρόφου του, Σακίρα! Λίγους μήνες αργότερα, ο Πικέ δείχνει μετανιωμένος και εκνευρισμένος που παρέμεινε στην Καταλονία, καθώς δεν περιλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Λουίς Ενρίκε!

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στο «Νησί», ο Ζεράρ Πικέ έχει ήδη συμφωνήσει με τον Λουίς Φαν Γκάαλ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέθεσαν προσφορά ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ στους Καταλανούς, προκειμένου να ξεκινήσουν το «παζάρι» για την απόκτηση του διεθνούς Ισπανού αμυντικού.

Ο Πικέ αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο του αγγλικού συλλόγου ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, γεγονός που ενισχύεται από τα σοβαρότατα αμυντικά προβλήματα που παρουσιάζει η ομάδα. Με δεδομένη την προφορική συμφωνία που υπάρχει με τον παίκτη, ο Λουίς Φαν Γκάαλ θεωρεί πως τα 25 εκατομμύρια αποτελούν μία καλή βάση για την έναρξη των διαπραγματεύσεων. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η αντίδραση της Μπαρτσελόνα, η οποία ενδεχομένως να μην έχει αντίρρηση στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα