«Πρώτα εθνικές εκλογές και μετά νέα κυβέρνηση»

Με θερμά λόγια μίλησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, το οποίο χαρακτήρισε έμπειρο πολιτικό, του οποίου ακούει τις απόψεις.

Λίγο πριν τη συνάντηση του με τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του στον ρ/σ Παραπολιτικά fm απέρριψε τα σενάρια που αναφέρονται σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τη συμμετοχή της σημερινής κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι «μετά τις εκλογές οι ΑΝΕΛ θα είναι σε μια κυβέρνηση με διαφορετική πολιτική που θα θέτει κόκκινες γραμμές». Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επέμεινε στη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, λέγοντας ότι «αυτή η πολιτική έχει οδηγήσει τη χώρα σε φτωχοποίηση», ενώ πρόσθεσε ότι εάν δεν έπεφτε το 1993 η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την αποστασία του Αντώνη Σαμαρά και αν δεν αναλάμβανε τα ηνία της χώρας ο Κώστας Σημίτης τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Ανέφερε ακόμη ότι η στάση των βουλευτών των ΑΝΕΛ στην πρώτη ψηφοφορία για την Προεδρική εκλογή έδειξαν ότι «δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται παρά το κλίμα τρομοκρατίας της κυβέρνησης Σαμαρά» που όπως είπε «ενισχύεται από μερίδα των Μέσων Ενημέρωσης και ορισμένους δημοσιογράφους».

Τέλος, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι τα χαμηλά ποσοστά που λαμβάνουν οι ΑΝΕΛ στις δημοσκοπήσεις έχουν στόχο την πίεση προς το κόμμα του υποστηρίζοντας ότι κάποιοι θέλουν να τρομοκρατήσουν τους βουλευτές του κόμματος.

Τετ α τετ με Μητσοτάκη

«Μου ζήτησε να βρεθεί μια λύση συναίνεσης», δήλωσε ο κ. Καμμένος μετά τη συνάντηση που είχε με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε ακόμη πως «ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ του είπε ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση πριν από τις εκλογές», ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι προσήλθε στη συνάντηση, κρατώντας στα χέρια ξεροτήγανα Χριστουγέννων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα