Ροναλντίνιο: «Θα παίζω ποδόσφαιρο μέχρι τα 40»

Στα 40 και… βλέπουμε! Ούτε καν έχει περάσει από το μυαλό του Ροναλντίνιο το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα!

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, που βγάζει το… παντεσπάνι του στο Μεξικό και στην Κερετάρο, μίλησε στα ΜΜΕ για τα σενάρια που αναπτύχθηκαν, ξεκαθαρίζοντας πως δεν σκέφτεται από τα… 35 του την αποχώρηση, καθώς αισθάνεται υπέροχα σε όλα τα επίπεδα. Αναλυτικά όσα είπε ο φερόμενος και ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού:

«Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι οι φήμες περί απόσυρσής μου δεν αποτυπώνουν την αλήθεια. Είμαι τόσο ευτυχισμένος αυτό το διάστημα και η ιδέα της παραίτησης από το ποδόσφαιρο δεν είναι στις σκέψεις μου.

Δεν γνωρίζω αν θα καταφέρω να αγωνιστώ για άλλα πέντε ή έξι χρόνια, αλλά αν δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικό, δεν βλέπω τον λόγο να μην το κάνω. Περνάω τις καλύτερες στιγμές μου στο Μεξικό και θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που γνωρίζω πολύ καλά.

Συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και θέλω να βγω πρώτος στις ασίστ στο τέλος της σεζόν, καθώς και να σημειώσω περισσότερα τέρματα και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Το συμβόλαιο του Ροναλντίνιο με την Κερετάρο εκπνέει το καλοκαίρι του 2016.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα