Σαν να κουράστηκε ο Κωστούλας!

 

Ο Παναιτωλικός εδραιώνεται σαν σωματείο της Super League, αλλά οι όλες ενδείξεις μιλούν για σμίκρυνση του χάρτη των ομάδων της πρώτης κατηγορίας και εκεί θα πρέπει να ξεπεράσει εαυτόν για να μείνει ψηλά.

Ο Φώτης Κωστούλας βλέποντας αυτές τις δυσκολίες που προκύπτουν και μετά από μία δεκαετία σχεδόν στα κοινά του Παναιτωλικού όπου απέκτησε φήμη (άσχετα αν αυτή την εξαργύρωσε με κάποια χρήματα), αποφασίζει μάλλον να αποσυρθεί από το σπορ, με το κεφάλι ψηλά και με μία ομάδα στα καλύτερα της ιστορίας της.

Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να γίνει διεκδικητής του κάτι παραπάνω, ίσως διότι έπεσε σε μία περίοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου που οι λεγόμενοι «μικρομεσαίοι» έχουν μεγαλώσει αρκετά (Πανιώνιος, Ξάνθη, Ατρόμητος, Αστέρας, ΠΑΣ). Ο κόσμος του Παναιτωλικού έπρεπε να το αποδεχθεί αυτό και να στηρίζει περισσότερο μία υγιέστατη και κατά τα φαινόμενα ανεξάρτητη επαρχιακή ομάδα, αλλά επιχείρησε να πάει κόντρα στον Φώτη Κωστούλα. Όχι μεγάλη κόντρα, να τα λέμε όλα, υπήρχε στήριξη από τον κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας. Κανείς δεν περνούσε εύκολα από το Αγρίνιο.

Πλέον, τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο Φώτης Κωστούλας παραδίδει τον τίτλο του προέδρου και διατηρεί τις μετοχές μέχρι να ενδιαφερθεί κάποιος και να του τις παραδώσει! Θα ενδιαφερθεί κάποιος όμως; Αυτό δεν είναι και τόσο πιθανό, ο Παναιτωλικός όμως είναι μία αξιόλογη ελληνική ομάδα και αν δείξει πυγμή ως σύλλογος – όπως προστάζει και το έμβλημά του – μπορεί να τα καταφέρει και να χωθεί ανάμεσα στις 14 ή στις 12 κορυφαίες ομάδες της χώρας. Έχει τις προϋποθέσεις και αν τα καταφέρει τότε τα κέρδη μπορεί να είναι πιο ενδιαφέροντα από τα τωρινά. Άρα ο επόμενος ιδιοκτήτης θα πρέπει να είναι πιο τολμηρός.

Για να δούμε τις αντοχές του Φώτη Κωστούλα και πως θα αντιδράσει από δω και στο εξής και κυρίως το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα