«Σειρήνες» από τη Νέα Υόρκη για Τζέραρντ!

Το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Στίβεν Τζέραρντ, το συμβόλαιο του οποίου λήγε το καλοκαίρι με τη Λίβερπουλ, εξέφρασε η ομάδα New York Cosmos!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει ήδη γίνει η πρώτη κρούση στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος απέκλεισε την όποια κίνηση στο αμέσως επόμενο διάστημα. Ωστόσο, ο Τζέραρντ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για το καλοκαίρι, οπότε θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Λίβερπουλ και θα είναι ελεύθερος, αν δεν έχει ανανεώσει στο μεταξύ, να μιλήσει με οποιαδήποτε ομάδα.

Σε ανύποπτο χρόνο, ο διεθνής Άγγλος είχε εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο να… μεταναστεύσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ακολουθώντας το μονοπάτι που χάραξε ο έτερος μεγάλος ποδοσφαιριστής της γενιάς του, Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από την Τσέλσι.

Προτεραιότητα του Τζέραρντ είναι η παραμονή στη Λίβερπουλ και η ολοκλήρωση της καριέρας του με τη φανέλα των «κόκκινων». Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε σε πρόσφατες δηλώσεις του, δεν αποφασίζει εκείνος, αλλά η ομάδα. Εφόσον του προτείνουν συμβόλαιο, θα παραμείνει. Αν όμως δεν του γίνει κάποια πρόταση, θα πρέπει να αναζητήσει τις εναλλακτικές λύσεις που θα έχει στη διάθεσή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα