Σενάριο για Αφελάι και Αϊντχόβεν!

Σε αποκαλυπτικές δηλώσεις για το μέλλον και τις σκέψεις που κάνει ο Ιμπραϊμ Αφελάι, προέβη ο άλλοτε προπονητής και μέντοράς του Ολλανδού διεθνούς ποδοσφαιριστή, Μπερτ φαν Μάρβικ.

Όπως αποκαλύπτεται, ο Αφελάι έχει δεχθεί πρόταση από την PSV Αϊντχόβεν, την οποία εξετάζει πολύ σοβαρά, σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί κάποια προσφορά από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο Φαν Μάρβικ γνωρίζει λεπτομέρειες, τις οποίες δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει και συμβούλεψε τον Αφελάι να κάνει αποδεκτή την πρόταση των συμπατριωτών του, καθώς, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, είναι μία ομάδα που του ταιριάζει και θα μπορέσει να ανακάμψει αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Το σενάριο με το ενδιαφέρον της Αϊντχόβεν για τον διεθνή Ολλανδό μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, δεν είναι καινούργιο, αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί από καμία πηγή επισήμως. Τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, όταν είχαν προκύψει το θέμα με την κρίση στις σχέσεις του Ολλανδού και του Ολυμπιακού, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι υπάρχει προσφορά, αλλά από τη στιγμή που δεν βρέθηκε η φόρμουλα με την Μπαρτσελόνα, στην οποία ανήκει ο παίκτης, για να «σπάσει» το συμβόλαιο δανεισμού, η όλη ιστορία μπήκε στον «πάγο».

Όπως φαίνεται όμως, οι Ολλανδοί επιμένουν στην περίπτωση του Αφελάι, τον οποίο θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους το καλοκαίρι. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνία με τον παίκτη για διετή επέκταση της συνεργασίας τους, εφόσον ο ίδιος δεν ανανεώσει στην Μπαρτσελόνα.

Στον Πειραιά πάντως, δεν εμφανίζονται καθόλου ικανοποιημένοι με την παρουσία του Ολλανδού, ο οποίος παρουσιάζεται σε εξαιρετικά χαμηλά στάνταρ για την αξία και το ταλέντο του. Οι πιθανότητες να ενεργοποιήσουν τη μεταξύ τους συμφωνία είναι ελάχιστες, έως μηδαμινές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα