Σοκ για πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο»: Θύμα ληστείας

Αντιμέτωπη με ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθε επιστρέφοντας στο σπίτι της στην Κύπρο.

Καταλαβαίνοντας ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού με το που πήγε να βάλει το κλειδί στην πόρτα, βρήκε την κλειδαριά παραβιασμένη, αυτό που αντίκρισε στη συνέχεια την έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, αλλά και να χαίρεται που ευτυχώς δεν ήταν εκείνη την ώρα στο σπίτι  που μπήκαν οι ληστές.

«Φτάνω σπίτι στις 9 το βράδυ. Βρίσκω την κλειδαριά της πόρτας παραβιασμένη. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι μου έχουν κάνει το σπίτι φύλλο και φτερό. Ανοίγω την πόρτα, μπαίνω μέσα και είναι όλα σχεδόν όπως τα άφησα το πρωί, τα έπιπλα όλα στη θέση τους, εκτός από δύο ντουλαπάκια που είναι ανοιχτά. Λέω αποτυχημένη απόπειρα θα ‘ταν. Συγυρίζω το σπίτι και λέω “δεν ψάχνεις να δεις αν πήρανε τίποτα από την αποθήκη; Η αποθήκη άθικτη. Κόβω φρούτα για τα μικρά μου και μετά από 20 λεπτά που είμαι σπίτι προχωρώ προς τα πάνω και συνειδητοποιώ ότι με κλέψανε. Λεφτά, κοσμήματα, όλα. Και δεν φτάνει το κλάμα και ο πανικός κλαίω και τα 30 ευρώ για το καθάρισμα που πήγε τσάμπα.» αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» , Παυλίνα Μαυρή.

Πριν από εφτά μήνες η ηθοποιός έζησε ακόμη μια βραδιά τρόμου, όταν άγνωστος εισήλθε στην οικία της από το παράθυρο, και όταν εκείνη έβαλε τις φωνές, εκείνος το έβαλε στα πόδια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα