Στα δικαστήρια Ολυμπιακός και Τίγκρες για Πουλίδο!

Μύλος… με την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό, καθώς, όπως αποδεικνύεται, η περίπτωσή του δεν είναι τόσο απλή, όσο την περιέγραψε ο ίδιος και ο ατζέντης του στους «ερυθρόλευκους»!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της μεξικάνικης Λίγκας, Ενρίκε Μπονίγια, ο Πουλίδο έχει συμβόλαιο με την Τίγκρες και δεν έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα, εκτός και αν συναινέσει το κλαμπ στο οποίο ανήκει. Ο παράγοντας της Λίγκας δήλωσε επίσης πως η μοναδική λύση για τον ποδοσφαιριστή είναι να προσφύγει στα αρμόδια όργανα επίλυσης διαφορών, τα οποία και θα αποφανθούν το τι μέλλει γενέσθαι. Προς το παρόν, ο Πουλίδο τελεί υπό τιμωρία στην Τίγκρες και για το λόγο αυτό προπονείται με τη 2η ομάδα!

Ο Μεξικάνος επιθετικός από την πλευρά του υποστηρίζει ότι είναι ελεύθερος και πάνω σε αυτή τη βάση κινήθηκε ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του. Οι «ερυθρόλευκοι» υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Πουλίδο και για το λόγο αυτό θα τον στηρίξουν στην προσφυγή που αναμένεται να κάνει, με στόχο την έκδοση – έστω και – προσωρινού δελτίου, ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μίτσελ Γκονζάλεθ. Ο Πουλίδο έχει προσλάβει ήδη δικηγόρο που ειδικεύεται σε αυτές τις υποθέσεις, ονόματι Θέλμα Ερέρα, ενώ τα διαδικαστικά έχει αναλάβει ο μάνατζέρ του, Γκιγιέρμο Λάρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα