Στα «ερυθρόλευκα» τον Γενάρη ο Πουλίδο!

Τον τρόπο να λύσουν τον… γόρδιο δεσμό και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του παίκτη στον Ολυμπιακό, φέρονται να έχουν βρει οι μάνατζερ και οι δικηγόροι του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την ομάδα του Τίγκρες, προκειμένου να κερδίσει την ελευθερία του.

Ο Μεξικανός επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πρωταθλητές Ελλάδας και περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου, προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση του. Σύμφωνα με έγκυρη πηγή από το Μεξικό, η πλευρά του Πουλίδο θεωρεί δεδομένο πως θα χάσει τη δική στο μεξικανικό δικαστήριο, καθώς όλες οι αρχές της χώρας, ακόμη και η μεξικάνικη λίγκα και η Ομοσπονδία, έχουν ταχθεί στο πλευρό της Τίγκρες.

Ωστόσο, οι συνεργάτες του Πουλίδο έχουν ήδη συγκεντρώσει το απαραίτητο υλικό και στοιχεία, προκειμένου να προσφύγουν στο CAS, το οποίο και θα αποφανθεί το τι μέλλει γενέσθαι. Τόσο ο Μεξικανός επιθετικός, όσο και οι άνθρωποι που τον βοηθούν να απεμπλακεί από αυτή την περιπέτεια, δηλώνουν απολύτως σίγουροι ότι θα δικαιωθούν και υπολογίζουν πως θα έχουν την ελευθέρας του παίκτη το αργότερο μέχρι τον Γενάρη. Με άλλα λόγια, ο Πουλίδο προγραμματίζει να βρίσκεται στην Ελλάδα τον Ιανουάριο και να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Ο Μεξικανός βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους «ερυθρόλευκους», τους οποίους έχει ενημερώσει για τις προθέσεις και τα σχέδιά του, λαμβάνοντας την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή τους, σε οτιδήποτε παραστεί ανάγκη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα