Στιγμές ελληνικής τραγωδίας στη Νέα Ιωνία!

Ποιος περίμενε ότι η άνοδος της Νίκης Βόλου, μετά από πολλά χρόνια, στη μεγάλη κατηγορία, θα κατέληγε σε μία πραγματική τραγωδία για τον σύλλογο της Μαγνησίας.

Ο μηδενισμός της ομάδας στο ματς με τον Παναιτωλικό αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η ομάδα του Βόλου βιώνει στιγμές πραγματικής ελληνικής τραγωδίας, καθώς οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυσή της, στον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική και πιθανότατα στην ανασυγκρότησή της εκ βάθρων, με διαφορετικό καθεστώς και συνθήκες.

Η αποχώρηση του Ανδρέα Πάτση και η πρόθεσή του να παραδώσει τις μετοχές, είτε σε κάποιον επίδοξο αγοραστή, είτε στον Ερασιτέχνη, άνοιξε τον «Ασκό του Αιόλου» και από μέσα βγήκαν όλοι οι «αέρηδες». Παίκτες και τεχνική ηγεσία αποφάσισαν να δώσουν μία μικρή διορία στους παράγοντες, προκειμένου να βρουν λύση. Ανακοίνωσαν πως θα αγωνιστούν, παρά τα προβλήματα, στα εναπομείναντα για το 2014 παιχνίδια, με την ελπίδα ότι θα εμφανιστεί κάποιος επενδυτής, ή μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι θα αναλάβουν τα ηνία του συλλόγου.

Η καλή τους πρόθεση δεν βρήκε ανταπόκριση ούτε καν στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου, τα οποία εφάρμοσαν τους κανονισμούς και μηδένισαν τη Νίκη Βόλου στο ματς με τον Παναιτωλικό, λόγω χρεών. Πλέον, δεν απομένει τίποτα, παρά η λήψη σημαντικών και γενναίων αποφάσεων, προκειμένου να ανασυσταθεί η ΠΑΕ και να ξεκινήσει νέα πορεία.

Το ερωτηματικό που προκύπτει είναι το εξής. Υπό ποιο καθεστώς και υπό τις οδηγίες ποιων παραγόντων θα ξεκινήσει αυτή η νέα πορεία; Διότι, με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, μοναδική λύση είναι η προσωρινή διοίκηση, διορισμένη από το Πρωτοδικείο!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα