Στον «αέρα» το ματς του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν!

 

Απειλή πανδημίας στη βόρεια Τσεχία, στα σύνορα Γερμανίας και Πολωνίας! Οι ποδοσφαιριστές της αποστολής της Σλόβαν Λίμπερετς – που επέστρεψαν πριν από ένα δεκαήμερο περίπου από το Αζερμπαϊτζάν – εκδηλώνουν σιγά-σιγά συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και υπάρχει φόβος ότι κουβάλησαν ιό από τη χώρα της ανατολικής Ευρώπης ο οποίος «ωρίμασε» αρκετά και δείχνει τα δόντια του!

Η Σλόβαν είναι η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και το παιχνίδι της κόντρα στην Κάρβινα για το πρωτάθλημα της Τσεχίας αναβλήθηκε, με τον οργανισμό υγείας του Λίμπερετς να έχει διατάξει καραντίνα τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ακόμη κι αν επιτραπεί έναρξη προπονήσεων την προσεχή Τρίτη είναι μάλλον απίθανο να μη ζητήσουν οι Τσέχοι αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για λόγους υγείας.

Η UEFA συνήθως ευαισθητοποιείται σε τέτοιες περιπτώσεις και μάλλον στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να αρχίσουν να υπολογίζουν πως πέραν των δύο εξ’ αναβολής αγώνων για το πρωτάθλημα της Super League, θα έχουν και μία εκκρεμότητα όσον αφορά στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Λογικά τη Δευτέρα θα έχει παρθεί η οριστική απόφαση της UEFA.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα