Στον Πλατανιά ο Γιάγια Μπανάνα!

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε η ομάδα του Πλατανιά, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον διεθνή αμυντικό της γαλλικής Σοσό, Γιάγια Μπανάνα!

Ο 23άχρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων και δήλωσε ενθουσιασμένος από την προοπτική που του ανοίγεται μπροστά του, καθώς θεωρεί το ελληνικό πρωτάθλημα αρκετά ανταγωνιστικό. Ο Γιάγια Μπανάνα ξεκίνησε την καριέρα του στην Εσπεράνσε Τούνις και από το 2012 αγωνιζόταν στη Σοσό, με την οποία είχε 26 συμμετοχές σε μία σεζόν. Την περυσινή περίοδο αγωνίστηκε δανεικός στη Λωζάννη. Ο Μπανάνα είναι διεθνής με την ομάδα U23 του Καμερούν, στην οποία έχει 14 συμμετοχές και έχει πετύχει ένα γκολ.

Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο διεθνής Καμερουνέζους δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι για τα επόμενα τρία χρόνια με την ομάδα του Πλατανιά. Οι άνθρωποι της ομάδας με προσέγγισαν, μου εξήγησαν αναλυτικά το πλάνο, το σχέδιο και τους στόχους της ομάδας και με έπεισαν ότι αξίζει να είμαι μέλος της. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και υπάρχουν ομάδες επιπέδου Champions League, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Στόχος μου είναι να αγωνιστώ σε όλα τα παιχνίδια και να αποτελώ ένα σημαντικό γρανάζι του αγωνιστικού συστήματος της ομάδας. Στόχος μου είναι, επίσης, να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα της Super League. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα