«Στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι δυνατά»

Πριν μία δεκαετία, θα απαντούσες το όνομα του Αστέρα Τρίπολης κάπου στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αρκαδίας! Το 2014, το «αστέρι» του λάμπει στα ευρωπαϊκά γήπεδα, κόντρα σε ομάδες όπως η Μάιντζ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Μπεσίκτας!

Η ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη ήρθε να επιβεβαιώσει το φετινό άστρο της αρκαδικής ομάδας στην Ευρώπη. Η πόλη της Τρίπολης μοιάζει με μεθυσμένη πολιτεία, περιμένοντας το επόμενο παιχνίδι – κόντρα στην Παρτιζάν – για να γιορτάσει και να φορέσει τα καλά της. Ανάλογο κλίμα επικρατεί και στο εσωτερικό της ομάδας, με τους παίκτες να αποκτούν αυτοπεποίθηση και να πιστεύουν ότι μπορούν να πετύχουν την υπέρβαση της… υπέρβασης που κατάφεραν με την πρόκρισή τους στους ομίλους του Europa League.

Ο Ντορίν Γκοϊάν μίλησε για τη σπουδαία ισοπαλία της ομάδας του στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ρουμάνος αμυντικός κράτησε χαμηλούς τόνους, δηλώνοντας πάντως, ότι στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Γνωρίζαμε την Μπεσίκτας και ξέραμε ότι ήταν μία πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Υπήρξαν στιγμές που δεν παίξαμε καλά, καθώς μας πίεσαν πάρα πολύ. Ειλικρινά, πιστεύω ότι ο βαθμός που πήραμε ήταν πολύ θετικό βήμα. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι μας.

Στον όμιλο είμαστε το αουτσάιντερ. Ξεκινήσαμε στο τέταρτο γκρουπ στην κλήρωση, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι πιθανά. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας, μέχρι το τελευταίο λεπτό, του τελευταίου αγώνα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα