Συμφωνία με Πέτριτς, πρόταση για Μαυρία!

Σε οριστική συμφωνία με τον Μλάντεν Πέτριτς κατέληξε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, την ίδια στιγμή που ξεκίνησαν οι ενέργειες για την εξαγορά των δικαιωμάτων του Χάρη Μαυρία από τη Σάντερλαντ, ή την ανανέωση του δανεισμού του για έναν ακόμη χρόνο!

Στον Παναθηναϊκό «τρέχουν» τις διαδικασίες για την κάλυψη των εκκρεμοτήτων, καθώς οι Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας θέλουν να έχουν ολόκληρη την εικόνα μπροστά τους, ώστε να σχεδιάσουν το τελικό μεταγραφικό πλάνο ενόψει καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μικρή διαφορά που υπήρχε με τον Πέτριτς ξεπεράστηκε και η διοίκηση έδωσε εντολή στους αρμόδιους να προχωρήσουν στη σύνταξη του νέου συμβολαίου, το οποίο αναμένεται να υπογραφεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Η περίπτωση του Χάρη Μαυρία είναι πιο δύσκολη, καθώς οι «πράσινοι» θέλουν να αγοράσουν τα δικαιώματα του διεθνούς παίκτη από τη Σάντερλαντ, αλλά το κόστος είναι μεγάλο για τα οικονομικά δεδομένα που ισχύουν αυτή την περίοδο στον σύλλογο. Η προσπάθεια θα γίνει, ενώ υπάρχει πάντα η εναλλακτική πρόταση της ανανέωσης του δανεισμού του παίκτη για έναν χρόνο ακόμη, με τον ορισμό ρήτρας εξαγοράς.

Όσον αφορά στον Γκόρντον Σίλντενφελντ και στον Ντάνιελ Πράνιτς, ο μεν πρώτος αναμένεται να δώσει την απάντησή του στην πρόταση ανανέωσης του «τριφυλλιού» μέσα στο επόμενο 15νθημερο, ενώ πιο… σκοτεινά είναι τα δεδομένα με τον Πράνιτς, για την παραμονή του οποίοι δεν «καίγονται» στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα