Συνεχίζει με υψηλά νούμερα τηλεθέασης

Τι κι αν η Αννίτα Πάνια δεν τα πάει καλά με τα μέσα δικτύωσης; Δεν τη «ρίχνει» αυτό στα μάτια μας, αφού η νέα της εκπομπή στον Alpha οδεύει με όχημα την τεχνολογία. Ο νέος τίτλος της εκπομπής της είναι «ΑΝΝΙΤΑgr».
Μια τηλεοπτική εφημερίδα με «συντάκτες» τους τηλεθεατές απ’ όλη την Ελλάδα, των οποίων τα νέα, οι ανησυχίες, οι ανάγκες, οι προβληματισμοί, αποτελούν τη βασική της θεματολογία. Νέα από όλο την Ελλάδα και το εξωτερικό, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, χρήσιμες και λιγότερο χρήσιμες ειδήσεις πρωταγωνιστούν στο «ΑΝΝΙΤΑgr». Η εκπομπή θα φιλοξενήσει κοινωνικά θέματα που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στο ολοκαίνουριο πλατό της εκπομπής το οποίο δεν θυμίζει σε τίποτα το χθες πρόκειται να εμφανίζονται πρόσωπα της επικαιρότητας σχολιάζοντας τα δρώμενα της χώρας μας.

Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης που συγκεντρώνει είναι ικανοποιήτικα, και όπως φαίνεται συνεχώς ανεβαίνουν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πρώτα προσωρινά στοιχεία, στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε στην τελευταία της εκπομπή μέσο όρο 20,4%, φτάνοντας μέχρι και 22,1%. Ενώ στο νεανικό κοινό 15-44 συγκέντρωσε 15,4%, φτάνοντας μέχρι και το 17%.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα