Συνεχίζει τον πρωταθλητισμό η Ξάνθη!

 

H Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες και συνέχισε την πορεία πρωταθλητισμού στη Super League που θέτει μεγάλους προβληματισμούς στους ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-0, παρέμεινε στη δεύτερη θέση δέκα βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει όχι μόνο ότι θα «χωθεί» στα Play Off, αλλά ότι θα διεκδικήσει σε αυτά και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου διαθέτει ξένους παίκτες που κάνουν τη διαφορά, αυτό είναι ξεκάθαρο. Οι Σολτάνι στο 22’  και Γιουνές στο 88’ πέτυχαν τα δύο γκολ και χάρισαν τη νίκη στην ακριτική ομάδα που κάνει την καλύτερη πορεία στην ιστορία της και που δικαιούται να ονειρεύεται τα άστρα. Τα Γιάννινα μετά το «διπλό» στην Τούμπα, ήταν δύσκολα να κάνουν ένα δεύτερο συνεχόμενο μεγάλο εκτός έδρας ματς, ωστόσο προσπάθησαν κι αν οι παίκτες του ΠΑΣ είχαν μεγαλύτερη διαύγεια στην τελική πάσα, ίσως είχαν απειλήσει όσο το ματς βρισκόταν στο 1-0.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Χατζητερζόγλου (78’ Παπαγεωργίου), Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Τριάδης, Σολτάνι (83’ Λάζιτς), Βασιλακάκης, Γιουνές (90’ Ράνος)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος (74’ Ναδάλες), Κοζορώνης (64’ Βιδάλ), Ακόστα, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Μαμπουλού (75’ Κόντε), Ζάιρο

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα